Your are here: Home // Archives for March, 2008

The tradisional way of measuring Badan Baju Kurung

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); salam semua.. haa.. kali ni ade gamba..so... 

sulaman lagi

Salam semua Agak lama tak amsuk blog..busy dengan kerja. As usual walaupun busy kene jengah jugak blog ni walaupun tak se aktif rakan2 bloggers yg lain spt cheq-sue etc. The latest project – beading for my friend – Aiza. Sempena birthday dia, org lain kasi adiah, kite kasi je le skill sulam menyulam ni ke dia. Sulam atas baju maxi nye. since the color of the baju is... 
Tags:

Kain Baju Kurung..

Salam to all.. Sambung dr cite jait baju kurung aritu… kali ni kite belaja jait kain baju kurung plak.. mula2 tu rasa cam payah nye lahai..tapi once bila mak dah tunjukkan cara…alhamdulillah.. Untuk kain yg penting kene ade kertas keras utk letak kat pinggang. Mula-mula mak tunjuk cara melipat lipatan tepi kain tu. Ikut orang. Ade org suka kain susun belah kanan ade... 

Baju Kurung…

Salam to all, Mmg lama kite tak update blog ni ek..agaknye ade yg kate kalau lama tak update blog dah kira “mati”. Dan kite pun assume dah mati tapi bila tgk ade jugak geng beader yg sudi singgah…bersemangat le smula nak menulis.. Bukan nye ape.. menulis dlm blog ni mmg bagus utk kite sharing and taking tapi kadang2 time constraints yg melimitkan luahan rasa..tapi... 
Tags:
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.