Your are here: Home // Archives for December, 2008

Alhamdulillah..Micheal Jackson is a Muslim!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); Assalamualaikum Praise be to Allah –... 

Teknik Asas Sulaman Manik Dan Labuci

Salam sejahtera semua. Akhirnya sampai juga hajat saya untuk memberikan sesuatu yang sangat berguna kepada pembaca-pembaca semua. So pada hari ini tepat jam 11.00 pagi dengan rasminya saya melancarkan ebook pertama saya dalam Siri Pertama iaitu Teknik Asas Sulaman Manik Dan Labuci. Setelah bertungkus lumus menyiapkan ebook ini dan akhirnya siap untuk dijadikan sumber panduan kepada... 

Beaded Purse: Contoh Sequin Flower Bowl

Beaded Purse: Contoh Sequin Flower Bowl
Salam and greeting to all.. Masih terasa lagi, sambutan Hari Raya Korban. Tahun ni kite x balik raya. Semua beraya di Shah Alam.  Nak jalan Cuti-cuti Malaysia ke Langkawi (k.habsah dah offer lodging, insya allah ye kak..) pun x sempat lagi. Ramai yang bertanye samada dah stop pelajaran free ke? Sorry le semua ye.. lately mmg bz sangat ngan keje2 kat ofis. Itupun bila boss panggil... 

Eid al-Adha (Festival of Sacrifice)

Assalamu’alaikum to all.. Eid al-Adha or the Festival of Sacrifice is a religious festival celebrated by Muslims worldwide in commemoration of the willingness of Prophet Ibrahim to sacrifice his son as an act of obedience to Allah, The All Mighty. The festival annually falls on the 10th day of the month of Zulhijjah, the 12th month of the lunar Islamic calender. The festivities... 
Tags:

MISS DISNEY PAGEANT 2008: MADIHAH’s AUDITION

MISS DISNEY PAGEANT 2008: MADIHAH's AUDITION
Salam to all, Agak lama jugak mendiamkan diri. Sejak dari awal November bz dengan group’s business plan. Kene buat planning straight for 2 years, 2009-2010. So, xleh lari. Itupun, kadang-kadang bila boss panggil discussion, kite buat muka toya je, sebb x larat nak join – discussionnye sometimes took more than 3-4 hours after 5pm. Tensen jugak! Back to tajuk utama yg... 
Tags:
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.