Your are here: Home // Archives for January, 2009

MIYUKI 15/0 RR ready for ‘ BEADS EMBROIDERY’!

MIYUKI 15/0 RR ready for ' BEADS EMBROIDERY'!
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); Assalamualaikum & Greetings to all.. Seronoknye... 

Announcement: JUALAN PENGHABISAN STOK!

Salam to all Terima kasih kepada semua pembeli dan pengunjung setia senijahitan.com. Bermula dari 19 JANUARY 2009 – 31 JANUARY 2009 akan diadakan JUALAN PENGHABISAN STOK manik-manik MIYUKI seperti yang terdapat dalam galeri manik. Hanya order yang dibuat antara tarikh di atas akan dilayan dengan harga seperti dalam paparan galeri. Harga baru akan bermula dari tarikh 1 FEBRUARI... 

PINTALAN: TEKNIK SULAMAN MANIK & LABUCI

PINTALAN: TEKNIK SULAMAN MANIK & LABUCI
Assalamu’alaikum dan salam sejahtera As promised dari post yg lepas, kali ni kite tunjukkan camne nak jait pintalan. B4 that, the truth is kite x pernha pun belaja camne nak jait pintalan ni. Coz ape yg kite belaja dr sifu kite – Pn RJ, pintalan ni xde plak dlm silibus semasa kite attend kelas dia tu. Tapi, kite terjait secara x diduga. Mula2 ingat betul dah jahitan... 

Layman Terms: TRADEMARK, COPYRIGHT & TRADE SECRET

Salam kepada semua.. Kali ni just to share with all ape yang dikatekan dengan TRADEMARK, COPYRIGHT dan TRADE SECRET dalam bahasa yang lebih mudah difahami. Tujuan kite memberi info ni sekadar nak berkongsi maklumat dan pemahaman agar apa jua harta intelektual (Intellectual Property -IP) yang kite telah develop, kite simpan akan terpelihara dan tidak disalah gunakan orang. Selain... 

Diamond Trimmings on Tudung/ Baju Kurung

Diamond Trimmings on Tudung/ Baju Kurung
Assalamu’alaikum dan selamat sejahtera semua, Ade request dari one of the subcriber yang bertanyakan mcm mana diamond trimming dijahit pada tudung ataupun bahagian tepi lengan baju kurung. Based on pengamatan kite, lain org lain cara jahitan nye. Macam kite pengguna dan pemakai tudung bawal, selalunye kalau kite beli tudung bawal yang ade diamond trimmings kite akan tengok... 

Enhancement: Sulaman Manik pada Tudung Indon

Enhancement: Sulaman Manik pada Tudung Indon
Assalamualaikum dan salam sejahtera to all Lama kite x update kat sini. Kepada yang sudi untuk download ebook PERCUMA – TEKNIK ASAS SENI SULAMAN MANIK DAN LABUCI, kite ucapkan teriam kasih dan tahniah. Welcome to the world of Sulaman Manik. Ramai yang bertanye bape harga ebook ni. Kepada yang bertanye tu, actually buku digital ni bukan untuk dijual. Ianya sekadar perkongsian... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.