Your are here: Home // Archives for February, 2009

Pelancaran Kedai Manik

Pelancaran Kedai Manik
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); Salam sejahtera, Syukur kehadrat Ilahi kerana... 

Contoh Rekaan: SULAMAN MANIK & SEQUIN

Contoh Rekaan: SULAMAN MANIK & SEQUIN
Salam to all.. Agak lama jugak kite x tunjukkan contoh2 rekaan kan? Ramai yang minta dan nak kite kirimkan sepenuhnya. Bukan x nak kirimkan tapi x berkesempatan lagi. So, untuk pre-tayang antara some of the contoh yang tgh kite work on (W.I.P) bolehlah refer kat gamba2 di bawah ni.. moga2 ianya merangsang daya kreativiti masing2 dengan lebih bagus lagi.. Kali ni, kite nak tunjukkan... 

SKILL XCHANGE: BE vs BJ (BEADED JEWELLERY)

SKILL XCHANGE: BE vs BJ (BEADED JEWELLERY)
Assalamualaikum to all, Sorry le lambat skit berita2 sensasi hasil kerja tgn minggu ni. Sekarang ni tgh dalam proses mengemaskinikan gamba2 manik2 MIYUKI terbaru. Bila tgh buat ni baru lahh perasaan.. dah perasan barulah mengeluh sndiri! Mengeluh tu bukan tanda x suka. tapi.. penat lah skit kan? penipu lah kalau kate x penat.. Sejak dr dulu lagi kite mmg favor sgt2 lah kerja2 yg... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.