Your are here: Home // Archives for September, 2009

Beads Embroidery: Fans’ Output

Beads Embroidery: Fans' Output
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); Salam sejahtera to all, After a long Raya... 

Sulaman Manik & Labuci: Some Ideas for CT, Norain & Yunie

Sulaman Manik & Labuci: Some Ideas for CT, Norain & Yunie
Assalamualaikum semua, Jumpa lagi utk idea sharing session. But 1st, kene minta maaf ngan Ct dulu coz lama janji ngan dia tapi x sempat nak upload. Harap Ct faham condition akak ye. Sketches lama dah siap cume masa je x dpt nak dicuri. Kalau ade 8 tgn, mcm2 rasanye nak buat, 24 hours seems not enough for me. Anyway, utk x menghampakan CT, Norain & Yunie, meh kite tgk ape yg... 

Kelas Sulaman Manik: KL, UiTM (Pahang) & Kelantan

Kelas Sulaman Manik: KL, UiTM (Pahang) & Kelantan
Assalamualaikum to all, Semoga sihat menjalani ibadah puasa. ┬áJust nak update cerita on previous classes held kat Pahang, Kelantan dan KL. Kelas di KL: Terharu dengan sambutan semua, sampai ade yg sanggup tunggu depan pintu dewan, kot ade yg nak tarik diri n replace. Tapi, sadly semuanye bontot melekat x nak bangun2 dah. So, kepada yg sudi tunggu depan pintu dewan tu, time kasih... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.