Your are here: Home // Archives for January, 2010

Sulaman Manik & Labuci: WIP Selendang & Batik Crepe

Sulaman Manik & Labuci: WIP Selendang & Batik Crepe
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); As salam & salam sejahtera, N3 kali ni... 

Sulaman Manik & Labuci: Cth Bunga Sekuin (Saiz 20Sen)

Sulaman Manik & Labuci: Cth Bunga Sekuin (Saiz 20Sen)
As salam & greetings to all, Lately masih spt biasa, bz ngan keje ofis sampai kene perli ngan office mate x sempat update blog. Ok, kite mengaku ye! i’d been lil bit ignorance towards my blog but still masih di dalam hati. Thanks to those yg masih lagi support this blog. Orait, since cerita kelas on the spot kat IOI Boulevard dipaparkan, ramai yg bertanye macam mana nak... 

SULAMAN MANIK: UPDATE ON LATEST BEADS EMBROIDERY ACTIVITIES

SULAMAN MANIK: UPDATE ON LATEST BEADS EMBROIDERY ACTIVITIES
As salam & selamat sejahtera, Lama x dpt nak update coz bz ngan keje2 ofis – submission of RMK10 document, performance monitoring lagi, sampai bdan rasa sakit2. Minggu ni baru start dapat balik awal dan tido lena. Kalau x mahu tido ntah kemane, makan pulak makin banyak. Tu yg buat badan makin sedap je naik ni.. Tanpa membuang masa, lets see latest beadwork done utk k.rosmi.... 

PENGUMUMAN: PRA PELANCARAN EBOOK “STRATEGI HARGA TEMPAHAN” FY2010

PENGUMUMAN: PRA PELANCARAN EBOOK
Selamat menyambut tahun baru kepada seluruh peminat2 beading tak kira di mana u all berada. Terima kasih tak terhingga kerana sentiasa support dan beri semangat kepada saya untuk teruskan memartabatkan seni sulaman manik dan labuci. Hari ini merupakan pra pelancaran ebook ke dua dari Imass dan pada kali ini merupakan versi berbayar. Terlalu ramai yang bertanyakan perihal menetapkan... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.