About

foto_art1.jpg Assalamualaikum..this is me with my daugther. Dia la org kuat yg menjadi pencetus bermulanya minat kite dlm Beads Embroidery. She loves to have pretty clothes – dengan adenye glitering stuff on her clothes escpecially her blouse or dress. Antara brand yang dia suka – Somerset Bay.

Tapi, kalau asyik beli je, mana tahan. So, the solution – beli blause yg biasa2 dengan harga berpatutan dan ok le Q nye…then upgrade dengan beads!! Fantastic! …(ini dijahit tanpa ilmu dan reference mana2.. please refer antara hasil tgn kite bawah kategori Design Kite. All the design will be updated from time to time..insya allah..)

Sejak tu, tak kisah le..ape jua jenis pakaian yg dia nak beli dan pakai, akan disertai dengan manik2 dan sequin bergemerlapan..lip lap lip lap lagi..

Then, my husband came up with this brilliant idea. To have this blog in place. Dia pun cerita la mcm2 hal kisah how to develop a blog. 1st thought, “hello…u’re talking to an IT graduate ok?!”. But lastly, kene serahkan kepada dia jugak le untuk buat development nye..coz, kite dah tak buat dah mende2 teknikal ni…secara teorinye bley la lagi ingat skit2.. dah almost 2 years tinggalkan weeiii…(i’d been transferred to corporate doing strategic planning..). Ini lah hasilnye…ni kira dm proses belajar smula..hihihi… (kecik tapak tgn, blog ni ku tadahkan..any comments are most welcome! Tks)

Ending untuk cite ni till here, but banyak lagi cite2 akan disambung kemudian…

Later..happy blogging!

comment closed

Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.