You are here: Home // Pengumuman // ANNOUNCEMENT: NEW BEADING TOOLS

ANNOUNCEMENT: NEW BEADING TOOLS

Salam to all,

Nak sebarkan ke semua peminat BE. Satu produk baru – BE Drawing Pen ataupun dikenali sebagai WATER or AIR ERASABLE PEN telah ada di dalam senarai produk2 baru kedai-manik.com.

Sila rujuk di bawah untuk harga.

penairerasable11 Air Erasable Pen (RM 6.90)

Descrption:

Dengan ukuran lebih kurang 6 inch panjang. Di datangkan dengan 2 warna dakwat yang berlainan iaitu, ungu dan pink.

Dakwatnya tidak akan padan dengan serta merta. Sekiranya terdedah. ianya akan mengambil masa dalam tidak lebih dr 24 jam untuk hilang.

penwatererasable1 Adger Water Erasable Pen (RM6.90)

Descrption:

Dengan ukuran yang lebih panjang dari jenis ‘air erasable pen’, didatangi dengan warna biru lembut. dakwat yang akan hilang sekiranya dibasuhkan air.

Kepada yang berminat boleh lah tempah pen ni. Edisi terhad.

Slamat mencuba!

Tags: ,

8 Responses to " ANNOUNCEMENT: NEW BEADING TOOLS "

  1. Imass says:

    anna

    bole browse our product di http://www.imassbeads.com. tq

    Reply this comment

  2. anna says:

    Msh ade tak?sya nak tempah 2 air n 1 wter erasable tu

    Reply this comment

  3. Imass says:

    Boleh oder di imassbeads.com

    Reply this comment

  4. fira says:

    sy nk orderlh pen ni.. mcm mana ye..

    Reply this comment

  5. lydia says:

    saya nak order la pen ni… macam mana yea? boleh email saya?

    Reply this comment

  6. hadziirah says:

    masih boleh order pen2 tersebut?atau dah hbs stok kalo ada nak order macam mana?

    Reply this comment

  7. hasmabgee says:

    apakah perbezaan kesan menggunakan kedua-dua pen tersebut?

    Reply this comment

Leave a Reply

Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.