You are here: Home // Info, Pengumuman, Rekaan, Teknik Sulaman Manik // Beads Embroidery SOFT LAUNCH: Kombinasi Teknik Asas Membentuk Rekaan Flora

Beads Embroidery SOFT LAUNCH: Kombinasi Teknik Asas Membentuk Rekaan Flora

As salam & greetings to all,

Setelah sekian lama projek kombinasi teknik ni menghadapi pelbagai dugaan dan rintangan, akhirnya ia siap diedit dan dimasukkan ke dalam versi DVD dan VCD.

Kat sini kite nak maklumkan video ini akan dikeluarkan dalam versi DVD dan juga VCD. Harganya sudah tentu berbeza. Insya allah, sekiranya tiada halangan ianya akan dimuatkan ke dalam sekeping DVD  dan lebih baik daripada VCD iaitu sebanyak 2 keping. Tapi sekiranya ada permintaan cetakan dalam VCD juga akan dihasilkan.

Namun bukanlah versi VCD langsung tidak berkualiti cuma beza sikit jer. Samalah macam kita tonton movie yang kita beli tu.

Untuk makluman, asalnya kombinasi teknik ni dirancang untuk dihasilkan dalam bentuk buku fizikal. tapi, disebabkan beberapa isu yang x dapat dielakkan dan permintaan dalam bentuk video melebihi dari buku (sebb senang nak faham) maka, pihak senijahitan.com dengan rela hati membuat dan menghasilkan semula dalam bentuk video.

Dalam video kombinasi teknik ni:

  • Terdapat 13 REKAAN FLORA/FAUNA yang terhasil dari kombinasi teknik2 asas dan pertengahan
  • Menunjukkan variasi kombinasi penggunaan bahan seperti sequin, stone, manik2 miyuki
  • Langkah demi langkah akan ditunjukkan dalam menghasilkan pelbagai rekaan bunga.

MORALnya:

  • Dengan teknik asas kita bole menghasilkan pelbagai rekaan.
  • As a further ref mengajar dan membuka jalan ke arah penghasilan lebih banyak idea2 kreatif dalam rekaan bunga.
  • Sesuai untuk BEGINNER, INTERMEDIATE & ADVANCE beader
  • Boleh dijadikan sebagai rujukan awal
  • Juga sebagai pencetus idea kreativiti lain

Diharap kepada yang memilikinya nanti dapat mempraktikkan dengan sabar. InsyaAllah semua akan menjadi mudah.

Kepada yang tidak berpeluang mengikuti kelas sulaman anjuran senijahitan.com sebelum ni atau pada masa akan datang boleh dapatkan video ini nanti untuk belajar sendiri di rumah so takde alasan lagi :)

So, kepada yang berminat untuk mendapatkan DVD/VCD keluaran senijahitan.com bole lag SMS nama & alamat ke 0169702324 (Technical Support – En Wira) untuk booking!

TERHAD kepada 30 pembeli pertama shj!

Tarikh Launching: 1 minggu dr hari ini…1 NOV 2010

Sekian

Imass

Tags: , , , , , , , ,

13 Responses to " Beads Embroidery SOFT LAUNCH: Kombinasi Teknik Asas Membentuk Rekaan Flora "

  1. Imass says:

    Wsalam, Harga RM47 dan shipping RM3.50.
    Berminat boleh call 016-9702324 atau pergi link berikut untuk tempahan;

    http://senijahitan.com/blog/kombinasi-teknik-asas-dan-pertengahan/

    Reply this comment

  2. slm. sy berminat nak beli vcd. brp harganya. nak 1 juge

    Reply this comment

  3. Imass says:

    nora,

    dvd yg ke 2 ni lebih kpd kombinasi rekaan dr teknik2 yg nora belajar. objektifnye nk kasi u idea camne suatu rekaan tu terhasil..totally different

    Reply this comment

  4. nora says:

    salam,hai saya nora…nk tnya,bulan julai dulu saya ada attend kelas sulaman manik dan labuci…dvd ni sama x teknik yg saya belajar ke lain dari kelas aritu?
    tq

    Reply this comment

  5. Nurul says:

    Salam, kak….dvd nie how much ek? mahal x? thanks.

    Reply this comment

    Imass Reply:

    Wsalam, harga RM47 dan shipping RM3.50.

    Reply this comment

  6. Anis says:

    Ada lagi ke DVD tu

    Reply this comment

    Imass Reply:

    Ya stok masih ada.

    Reply this comment

  7. ida says:

    bila nak dpt dvd nie yekk… x sabar nak bljr…

    Reply this comment

  8. Imass says:

    siti

    jarga akan diberitahu kelak – harga launching range dlm rm37-57 shj

    Reply this comment

  9. Imass says:

    ieja

    akan diberitahu kelak – harga launching range dlm rm37-57 shj

    Reply this comment

Leave a Reply

Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.