You are here: Home // Seni Jahitan // Kombinasi Teknik Asas Dan Pertengahan

Kombinasi Teknik Asas Dan Pertengahan

Dalam video kombinasi teknik ni:

  • Terdapat 13 REKAAN FLORA/FAUNA yang terhasil dari kombinasi teknik2 asas dan pertengahan
  • Menunjukkan variasi kombinasi penggunaan bahan seperti sequin, stone, manik2 miyuki
  • Langkah demi langkah akan ditunjukkan dalam menghasilkan pelbagai rekaan bunga.

MORALnya:

  • Dengan teknik asas kita bole menghasilkan pelbagai rekaan.
  • As a further ref mengajar dan membuka jalan ke arah penghasilan lebih banyak idea2 kreatif dalam rekaan bunga.
  • Sesuai untuk BEGINNER, INTERMEDIATE & ADVANCE beader
  • Boleh dijadikan sebagai rujukan awal
  • Juga sebagai pencetus idea kreativiti lain

Untuk tempahan sila buat bayaran sebanyak RM47+RM6.00(Pos Laju)=RM53.00 ke salah satu akaun berikut:

Maybank: 162647028620

Nama: Wira B Mohamed Salleh

Cimb: 12610001947208

Nama: Wira B Mohamed Salleh

Third Party Email: sales@senijahitan.com

Tel: 016-9702324/016-6197488

Cara Bayaran: Cash deposit atau Bank transfer.

Selesai buat bayaran sila isi borang tempahan berikut;

http://senijahitan.com/rekaanflora

Sekian

Terima Kasih

Imass

36 Responses to " Kombinasi Teknik Asas Dan Pertengahan "

  1. Salam sis..ade x jual vcd bljr manik crumble?

    Reply this comment

  2. alin says:

    assalamualaikum,

    saya mmg xde basic langsung jahit manik…yang mane sesuai utk saya ye….saya nak juga buku lakaran ye….bole email saya tak?

    Reply this comment

  3. ema says:

    kalau saya nk order kompilasi lakaran+teknik asas&pertengahan+kombinasi teknik asas&pertengahan+strategi harga tempahan sekali dengan pos rm berapa?

    Reply this comment

  4. Milla says:

    sis, sya nk tanya…sya bru nk bljar jhitan manik…ada basic skit jer…jd skrg nk bljar jhit manik crumble,flora,mnik d lace n lain2….bku @ vcd yg mna ssuai? sya btl2 nk…

    Reply this comment

    Imass Reply:

    Ok saya sarankan dapatkan DVD 20 Teknik Asas di mana kandungannya merupakan tutorial
    langkah demi langkah saya tunjukkan untuk mempelajari teknik2 asas sulaman manik
    dan labuci.

    Boleh gunakan dvd player atau pada komputer untuk mainkan dvd tersebut. Jika berminat
    boleh dapatkannya di http://senijahitan.com/videosulaman

    Tq

    Reply this comment

  5. Imass says:

    noorihan

    dvd mmg sentiasa ade. buku kite adalah bku digital. bole contact direct ke 0169702324 utk pembelian lanjut.

    Reply this comment

  6. Noorihan says:

    Sya berminat CD DVD 20 teknik asas dan pertengahan plus buku. Deliver to KOTA KINABALU.

    Offer buku tu masih lagi available?.
    Pm me more detail, please.
    Tqs

    Reply this comment

  7. Aween says:

    akak… saya nak dvd asas + dvd kombinasai + lakaran breapa harganya.. ader discount ke?? heee… reply ya akak via emel… tqvm

    Reply this comment

    Imass Reply:

    ok buka emel saya dah reply.
    kalau xde dalam folder lihat dalam spam/junk folder. :-)

    Reply this comment

  8. mozas says:

    kalau saya nk buku lakaran + cd asas + cd kombinasi berapa yer? please reply sy through email

    Reply this comment

    Imass Reply:

    Buka emel anda saya dah berikan maklumbalas. Jika tiada semak dlm spam/junk folder.

    Reply this comment

  9. shikin says:

    camne ye klu cd tu scracth…boleh return smula ke

    Reply this comment

    Imass Reply:

    Boleh return semula pos ke alamat saya dan sertakan
    sekali perbelaanjaan pos laju sebanyak RM6.

    Reply this comment

  10. Imass says:

    wany

    dvd pertama utk yg xde asas. manakala yg ke2 utk mmereka yg ade asas tapi kurang idea mencipta rekaan. total 2 dvd = 144 + kos penghantaran rm3.50 shj. bole contact 0169702324. tq

    Reply this comment

Leave a Reply

Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.