Manik For Sale

PENGUMUMAN : SEMUA URUSAN JUAL BELI MANIK TELAH BERPINDAH KE KEDAI MANIK.

HARAP MAKLUM

http://kedai-manik.com

Kepada semua peminat sulaman manik, anda boleh dapatkan manik MIYUKI dan lain-lain bahan sulaman serta peralatan menyulam dengan harga supplier di laman ini. Sila rujuk Gallery utk jenis manik dan proceed dengan pembelian. Available packing size is 10g and 30g. Harga yang diletakkan tidak termasuk kos penghantaran. Sila emailkan order anda ke support1@senijahitan.com dengan mengikut langkah2 dibawah:

Langkah 1:

Buat tempahan dengan menyatakan butir-butir berikut dan hantar ke support1@senijahitan.com

i. Jenis manik

ii. color code

iii. Packing size 10g or 30g

iv. Kuantiti yg diperlukan

Sample: HOW TO WRITE/EMAIL YOUR ORDER

i. Jenis manik – 8.0 Round hole glass beads

ii. color code – 1

iii. Packing size 10g or 30g – 10g

iv. Kuantiti yg diperlukan – 2

Langkah 2:

Setelah email tempahan (ordering) diterima, kami akan memproses tempahan

Langkah 3:

1 email notification berupa invoice memberitahu jumlah tempahan serta total payment termasuk caj penghantaran akan dihantar kepada anda.

Langkah 4:

Anda akan membuat pembayaran secara bank in atau online transfer ke no akaun MAYBANK yang tertera di dalam invoice. No akaun CIMB akan disertakan diatas permintaan sahaja. Anda boleh rujuk ke laman untuk mendapatkan maklumat sistem bayaran kami dengan lebih lanjut.

Langkah 5:

Sila faks atau emailkan kepada kami reference number pembayaran atau slip pembayaran.

Langkah 6:

Penghantaran akan dibuat oleh pihak kami kepada anda. Di ingatkan tempoh penghantaran bergantung kepada kedudukan lokasi anda.

GALLERY

* please click on the link above to view the whole collections of MIYUKI glass beads, Japanese glass pearls, sequin, stones and other beading tools. TQ

- THANK YOU -

235 Responses to " Manik For Sale "

  1. Imass says:

    fairuz

    kedai.manik dah dituka ke imassbeads.com rebranding coz dulu ade yg same nama. sila click imassbeads.com ye

    Reply this comment

  2. fairuz says:

    kenapa bila saya buka kedai-manik.com, xda ape2 yg berkaitan dgn manik pun?

    Reply this comment

  3. Imass says:

    nur farihah

    bole je refer dlm kedai manik..semua yg ade dlm kedai online available.

    Reply this comment

  4. Imass says:

    maznah

    ape2 jadual kelas akan diupdate dlm blog nnti

    Reply this comment

  5. salam….kak blh tolong senaraikan jenis manik x……dgn gambaqnyer sekali…..dgn coraknyer sekali yg ringkas jer….

    Reply this comment

  6. Imass says:

    hawa

    kelas terdekat pd 26 sept ni. bole register if berminat ye..

    Reply this comment

  7. hawa says:

    hawa nak belajar jahit manik ni…
    akak x de buat kelas area ampang KL ke?

    Reply this comment

  8. Herdawati says:

    Salam Imass,
    Saya nak tanya ni tak nak buat kelas sulaman manik dekat Tawau Sabah ke?Rasanya ramai yang nak belajar ni.

    Reply this comment

    Imass Reply:

    herdawati,

    kalau dpt kumpulkan org2, min 20 insya allah kite kesana. bole sms utk book awal2 tarikh start dr okt – dec

    Reply this comment

  9. Amirah says:

    Salam Kak Imass,

    Macam mana kita nak tahu manik tu betul-betul tulen brand Miyuki dan Toho? Sebab ditempat saya, kedai tu memang pakaging dia tulis miyuki, tp kemudian kawan-kawan saya kata kedai tu menipu.. (saya baru nak berjinak dalam bidang manik ni )

    Saya tahu Matsuno kurang sikit kualiti dan murah (kemungkinan warnanya boleh berubah – selepas research dan baca di internet)

    Maka di sini macam mana kita ni nak tau jika supplier kita ok ke tak ? Maksud manik yang dia supply tu betul2 tulen?

    Dan lagi satu, saya br surf hompej Miyuki, takdak plak mention depa supply labuci (sequin)
    kalau kita nak cari sequin berkualiti… apa brand dan dari mana pulak yang ok?

    Terima kasih

    Reply this comment

    Imass Reply:

    waalaikumussalam

    Amirah

    brand miyuki ade logo bentuk crown. bole sufr n3 akak yg sebelum ni dlmblog. ade akak sertakan logonye.

    utk sequin mmg miyuki xde kuarkan coz they r solely manufacturer of glass beads.

    labuci kene tgk ketebalannye.

    Reply this comment

  10. hapizah osman says:

    salam..akak imas, saya ingin nak belajar jahit manik dan labuci..kursus nie tak de buat di
    klang, selangor atau kapar, selangor ker?

    Reply this comment

    Imass Reply:

    hapizah

    kelas kat KL is on 4 april. bole register kot berminat

    Reply this comment

Leave a Reply

Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.