You are here: Home // Pengumuman, Tips // PENGUMUMAN: PRA PELANCARAN EBOOK “STRATEGI HARGA TEMPAHAN” FY2010

PENGUMUMAN: PRA PELANCARAN EBOOK “STRATEGI HARGA TEMPAHAN” FY2010

Strategi-Harga-Tempahan-Sulaman-Manik-Dan Labuci

Selamat menyambut tahun baru kepada seluruh peminat2 beading tak kira di mana u all berada. Terima kasih tak terhingga kerana sentiasa support dan beri semangat kepada saya untuk teruskan memartabatkan seni sulaman manik dan labuci.

Hari ini merupakan pra pelancaran ebook ke dua dari Imass dan pada kali ini merupakan versi berbayar. Terlalu ramai yang bertanyakan perihal menetapkan harga tempahan  dan bagaimana strategi menetapkannya. Ebook Strategi Harga Tempahan untuk Seni Sulaman Manik & Labuci akan memberi jawapan kepada beader2 baru yang berjinak2 ingin mengambil tempahan.

Ebook ini akan memberi maklumat, tunjuk ajar dan panduan bagaimane dan bidang perkhidmatan mcm manakah yg patut anda ceburi. Selain itu, faktor-faktor yg patut diambilkira sewaktu menetapkan harga pada suatu tempahan juga diberikan sebagai panduan. Formula menetapkan harga juga diberikan. Bukan hanya 1 formula tapi 2 formula yg berlainan supaya anda dpt melihat perbezaan application both formula. Both formula ade pro & cons. Selain itu, bonus tambahan tips utk menjadi seorang pereka yg baik/bagus juga diberikan sebagai tambahan.

Antara isi kandungan ebook ini:

BAB 1: SOALAN LAZIM

BAB 2: GARIS PANDUAN PENETAPAN HARGA

BAB 3: FAKTOR-FAKTOR SEBELUM MELETAKKAN HARGA

BAB 4: KAEDAH PENGIRAAN HARGA (FORMULA)

BAB 5: RUMUSAN

BONUS TAMBAHAN

Kepada yang telah berpengalaman juga boleh dijadikan bahan rujukan sekiranya berminat. Baiklah saya tidak mahu mengulas panjang dan tentu ada yang tertanya2 harga ebook ini. Harga pra pelancaran hanya RM20 untuk 30 orang sahaja dan saya akan naikkan pada hari pelancaran sebenar dalam masa terdekat.

Kalau berminat boleh emelkan kepada saya di imass76@gmail.com dan bayaran booking boleh dibuat pada bila2 masa ke:

Maybank: 162106783499

Nama: Intan Mastura Bt Mohd Salleh

Tel: 016-6197488

Cara Bayaran: Cash deposit atau Bank transfer.

Jumlah Bayaran: RM20

Tawaran hanya untuk 30 orang sahaja.

Setelah selesai buat bayaran sila isi pengesahan di borang berikut:

http://senijahitan.com/strategiharga

Cukup kuota 30 orang saya akan naikkan ebook pada harga sebenar iaitu RM25. So rebutlah tawaran ini sebelum kuota penuh. Link download akan diberikan sebaik sahaja bayaran disahkan oleh pihak kami.

Sekian

Imass

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.