You are here: Home // Info, Kelas Sulaman // Sulaman Manik Labuci: Update Kelas 2 May 2010

Sulaman Manik Labuci: Update Kelas 2 May 2010

As salam & greetings to all,

Ni saje nk update gamba kelas tempoh hari. Penyertaan kelas terhad kepada 20 peserta shj. Harap maaf kepada yg ingin join tapi x dpt lagi kite squeeze in kan dlm kelas. Terima kasih lah kepada those yg attend kelas kerana masih memberi kepercayaan dan sokongan kepada senijahitan.com & kedai-manik ye.. insya allah kelas terdekat utk “Asas & Pertengahan” akan diadakan pada 4 Julai, memberi laluan kepada kenduri2 kawin sepupu2 bulan May & June. Almaklumlah, kite sedara ramai.. hihiii..

Pada 2 May, spt biasa, kelas dianjur di Hotel City Villa, Chow Kit. Dah biasa kat situ, nk tuka ke tempat lain setakat ni takut jauh dan susah plak. Dah kenal lama ngan En Hamizan so biar je lah ye.. but if ade suggestion nk tuka ke tmpat lain, boleh lah cadang2kan ye..

Seramai 21 orang peserta yang menyertai kelas aritu. Yang specialnya, kali ade sorang peserta tunggal bangsa cina – Angel dari Klang yang turut bersama. Im Honoured! Feedback yang positif dari peserta menaikkan semangat kite untuk memberi dan berkongsi ilmu BE dengan semua. Alhamdulillah, sehingga arini, kebanyakan peserta kursus/kelas will call back n say thank you coz mendapat tempahan dari kawan2 ofis, teman rapat dan sebagainya.

Lets enjoy the pics..

Gamba 1.0 Wing kanan kelas – semua tgh khusyuk!

Gamba 2.0 Wing kiri kelas – Lagi khusyuk menenyeh!

Gamba 3.0 Kesemua peserta bergambar bersama di akhir kelas – Alhamdulillah!

Hopefully, another 21 women/mothers/housewives will generate side income lepas ni ye.. eventhough k.siti yang excited sampai terkonfius masa kelas pun sanggup datang walaupun dah lambat (after 2pm). Kite kasi le dia personal coaching after the kelas sampai kol 8pm. Itupun, masih ade lagi teknik yg dia x sempat. Anyway, i’ll let her join in the next class in July. May the cert (sijil penyertaan) akan sentiasa mengingatkan betapa beruntungnya peminat BE yang berjaya tamatkan kelas/kursus!

Happy beading!

Tags: , , ,

3 Responses to " Sulaman Manik Labuci: Update Kelas 2 May 2010 "

  1. Saya berminat sangat nak attend Kelas Sulaman Manik, Tampalan Dan Labuci yang bakal diadakan bila2 nanti.
    Boleh tak nanti akak beritahu macam mana cara dan bila nak ikuti dan dgn siapa saya patut hubungi.
    Terima Kasih.

    Reply this comment

  2. Imass says:

    yee

    utk kelas bole isi terus borang by clicking bhgn “maklumat & pendaftaran” or tel 0166197488

    Reply this comment

  3. Yee says:

    Saya minat sangat nak attend Kelas Sulaman Manik Dan Labuci on 26 September 2010.
    Boleh tak akak beritahu macam mana nak enrol dan siapa saya hubungi.
    Terima Kasih.

    Reply this comment

Leave a Reply

Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.