Your are here: Home // Posts Tagged With beads embelishment

Sulaman Manik Labuci: Design Using Filigree Part 2

Sulaman Manik Labuci: Design Using Filigree Part 2
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); As salam to all n happy sahur.. At last, manage... 

Sulaman Manik & Labuci: Crumble Design

Sulaman Manik & Labuci: Crumble Design
As salam & greetings to all, Sejak dimulakan oleh k.umi design Crumble ni, makin ramai yang tertarik dengan kombinasi manik2 dan outputnya. Credits to K.Umi. Tambahan pula ianya menjadi ikutan dan makin ramai yg suka akan design ni dan mula menjahit samada atas baju sendiri ataupun pelanggan. Sejak kemunculan FB, design CRUMBLE ni dipopularkan semula oleh rakan beaders yg lain,... 

SULAMAN MANIK & BENANG: REKAAN UTK MADIHAH

SULAMAN MANIK & BENANG: REKAAN UTK MADIHAH
As salam semua, Last monday, just in a sudden, teringin nak buat sulam benang. Benang ade, jarum ade, kain kosong pun ade. So, mulalah tangan gatal capai ape yang patut. Cari ram dlm galeri a.k.a stor. At last! Bila dah jumpa excited. Coz it ahs been quite some time x buat sulama benang ni. Mulalah letak kain atas ram. Sambil2 tengok AXN, bersemangat. Campak kejap baju2 customer.... 

Beaded Purse: Contoh Sequin Flower Bowl

Beaded Purse: Contoh Sequin Flower Bowl
Salam and greeting to all.. Masih terasa lagi, sambutan Hari Raya Korban. Tahun ni kite x balik raya. Semua beraya di Shah Alam.  Nak jalan Cuti-cuti Malaysia ke Langkawi (k.habsah dah offer lodging, insya allah ye kak..) pun x sempat lagi. Ramai yang bertanye samada dah stop pelajaran free ke? Sorry le semua ye.. lately mmg bz sangat ngan keje2 kat ofis. Itupun bila boss panggil... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.