Your are here: Home // Posts Tagged With bunga manik

Tempahan Manik Labuci FY2012 & Felt Flower

Tempahan Manik Labuci FY2012 & Felt Flower
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); As salam & salam sejahtera to all senijahitan.com... 

Beads Embroidery: Bunga Pahar Bermanik

Beads Embroidery: Bunga Pahar Bermanik
As salam dan salam sejahtera sekali lagi, Kali ni kite share sikit ape yg kite tgh buat sepanjang bulan May. Maklum sajelah.. by end of May dah start school holidays. Bila cuti skolah maknanye = kenduri kahwin. So, our family pun x terkecuali. Kali ni merupakan yg penghabisan, adik perempuan. Bak kate org, kalau nk buat majlis tu biarlah elok. Bajet sentiasa diutamakan, biar sederhana... 

Beads Embroidery SOFT LAUNCH: Kombinasi Teknik Asas Membentuk Rekaan Flora

Beads Embroidery SOFT LAUNCH: Kombinasi Teknik Asas Membentuk Rekaan Flora
As salam & greetings to all, Setelah sekian lama projek kombinasi teknik ni menghadapi pelbagai dugaan dan rintangan, akhirnya ia siap diedit dan dimasukkan ke dalam versi DVD dan VCD. Kat sini kite nak maklumkan video ini akan dikeluarkan dalam versi DVD dan juga VCD. Harganya sudah tentu berbeza. Insya allah, sekiranya tiada halangan ianya akan dimuatkan ke dalam sekeping... 

SULAMAN MANIK: UPDATE ON LATEST BEADS EMBROIDERY ACTIVITIES

SULAMAN MANIK: UPDATE ON LATEST BEADS EMBROIDERY ACTIVITIES
As salam & selamat sejahtera, Lama x dpt nak update coz bz ngan keje2 ofis – submission of RMK10 document, performance monitoring lagi, sampai bdan rasa sakit2. Minggu ni baru start dapat balik awal dan tido lena. Kalau x mahu tido ntah kemane, makan pulak makin banyak. Tu yg buat badan makin sedap je naik ni.. Tanpa membuang masa, lets see latest beadwork done utk k.rosmi.... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.