Your are here: Home // Posts Tagged With labuci dan manik

Sulaman manik labuci: Kombinasi Teknik => New Design

Sulaman manik labuci: Kombinasi Teknik => New Design
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); Salam semua.. Berjumpa lagi pada n3yg baru.... 

Sidetrack Sulaman Manik & Labuci: Cuti2 Malaysia – Sg. Petani, Kedah

Sidetrack Sulaman Manik & Labuci: Cuti2 Malaysia - Sg. Petani, Kedah
As scheduled earlier, kite akan ke sg. petani pd 18 Jun. tujuan sebenar adalah untuk balik kenduri Abang Ngah yang dah berumahtangga dengan orang Sg. Petani dan menetap di Taman Lembah Bujang. Bak kate pepatah, sambil menyelam, sambil minum air kan?.. So, kite pun adekan kelas kepada yg berminat. Perjalanan ke Sg. Petani bermula pada pagi Khamis, bersamaan dengan 17 Jun, jam 8.30... 

Sulaman Manik & Labuci:Baju Kenduri

Sulaman Manik & Labuci:Baju Kenduri
Assalamualaikum.. Seperti yang dijanjikan, setelah balik dr kenduri kat bangi, kite will preview design yang dibuat atas baju kurung thai silk kale oren yang dipakai sempena majlis pernikahan adik ipar kite ngan org bangi. Baju kurung ni dijahit baju kurung biasa dan plan awal nak wat heavy sulaman manik & labuci kat bahagian bwh baju kurung dan 2 belah lengan. Tapi disebabkan... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.