Your are here: Home // Posts Tagged With miyuki glass beads

Sulaman Manik & Labuci: Semarak Mutiara (Baju Kebaya Najwa)

Sulaman Manik & Labuci: Semarak Mutiara (Baju Kebaya Najwa)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); assalamualaikum n slamat sejahtera, N3 kali... 

MIYUKI 15/0 RR ready for ‘ BEADS EMBROIDERY’!

MIYUKI 15/0 RR ready for ' BEADS EMBROIDERY'!
Assalamualaikum & Greetings to all.. Seronoknye bila dpt package aritu. Inilah yang kite nanti2kan. Manik MIYUKI saiz 15/0 Round Rocailles yang sekian lama kite idamkan utk membelinye. Akhirnya sampai jua! Manik2 ni kite beli thro a cousin yang belaja kat sana. Dia la yang bertungkus lumus mencari dan mendapatkannye. Kalau x, ayoo.. setakat beli ciput2 ni sape nak layan.. Ini... 

PINTALAN: TEKNIK SULAMAN MANIK & LABUCI

PINTALAN: TEKNIK SULAMAN MANIK & LABUCI
Assalamu’alaikum dan salam sejahtera As promised dari post yg lepas, kali ni kite tunjukkan camne nak jait pintalan. B4 that, the truth is kite x pernha pun belaja camne nak jait pintalan ni. Coz ape yg kite belaja dr sifu kite – Pn RJ, pintalan ni xde plak dlm silibus semasa kite attend kelas dia tu. Tapi, kite terjait secara x diduga. Mula2 ingat betul dah jahitan... 

Enhancement: Sulaman Manik pada Tudung Indon

Enhancement: Sulaman Manik pada Tudung Indon
Assalamualaikum dan salam sejahtera to all Lama kite x update kat sini. Kepada yang sudi untuk download ebook PERCUMA – TEKNIK ASAS SENI SULAMAN MANIK DAN LABUCI, kite ucapkan teriam kasih dan tahniah. Welcome to the world of Sulaman Manik. Ramai yang bertanye bape harga ebook ni. Kepada yang bertanye tu, actually buku digital ni bukan untuk dijual. Ianya sekadar perkongsian... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.