Your are here: Home // Posts Tagged With Sulaman Benang

Sidetrack Sulaman Manik: Jalan2 ke Jakarta-Bandung 26-29/06/2010 PART 1

Sidetrack Sulaman Manik: Jalan2 ke Jakarta-Bandung 26-29/06/2010 PART 1
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "facebook-jssdk")); As salam semua.. Firstly, mohon kemaafan kpd... 

Students Output: Jamuna’s Bead Embroidery & Thread Embroidery

Students Output: Jamuna's Bead Embroidery & Thread Embroidery
Greetings to All.. Just came back from JB. Kelas di sana amat memberansangkan. All students were passionate to learn and everybody enjoyed the whole evening. Thanks to Allah the all-Mighty. After dissapointed by Hotels Crystal Crown, nasib terjumpa dgn khairul whom offering rental services to those required outside meeting rooms. Rezeki namenye.. Before we shared some of the photos... 

MY D.I.Y – Thread Embroidery (Part 2)

MY D.I.Y - Thread Embroidery (Part 2)
Assalamualaikum semua Post yg terdahulu, kite ade uploadkan gamba2 dari hasil kerja tgn kite pada sulaman benang (Thread Embroidery (TE)), so kali ni kite tengok hasil bahagian ke-2 sulaman benang kite, ok? Ar 1st, mmg payah nak mulakan smula coz after the 1st trail tu, terus x tengok2 TE, but at last i’d managed to get some of it in control, cthnye mcm Tenunan Timbul Picots... 

My D.I.Y – Thread Embroidery (Sulaman Benang)

My D.I.Y - Thread Embroidery (Sulaman Benang)
Assalamu’alaikum A different focus – TE Since the new book from my sifu – Pn. RJ selling like hot cakes (i knew it coz pegi mane2 bookstore tanye sure abisnya..), terketuk pintu hati utk try sulaman benang dlm rekaan2 on my own baju kurung pulak. Yealah kan, campur tolak kristal, germstone, sequin + manik atas baju dah mmg dipraktikkan tp nak add in sulaman benang... 
Designed by ImassBeads. Powered by WordPress.